Isnin, 6 April 2009

Bahan promo "Transgenesis: Bisikan Rimba"

Dengan rendah hati, aku ingin kongsikan bahan promo berbentuk trailer bagi novel Transgenesis: Bisikan Rimba.



Apa pandangan kalian?

7 maklum balas:

qunia berkata...

boleh tahan jugak promo ni..
tapi saya membayangkan flora berambut panjang ala-ala rambut shampu pantene dan berwarna hijau daun pisang.
anak mata pun berwarna hijau yang sama. kena pakai wig dan contact lens la agaknye..

dingin berkata...

Hebat sungguh.
Siapa buat?

Sufi Intelek berkata...

Mantap2..hehe..kalau tayang kat TV nih..sure Transgenesis akan jadi Best Seller laa...hehe...

anyway..semoga sambungan Transgenesis akan datang lebih hebat..hehe..

Tahniah buat pereka trailer..:D

Mohd Zuhairi berkata...

sesuatu yg sangat menarik dan jarang di lihat..it's really interesting.

tapi mcm kenal je palakon tu =)

di harap dapat memuas kan hati ape bila saya membeli nya

abuyusof berkata...

..wow

anyss berkata...

Saya terpaksa membeli novel ini dua kali setelah novel pertama itu entah dikidnap oleh siapa. Rasa nak bunuh je penyamun x de hati perut tu!
Nasib baik ada diskaun masa pesta buku ari tu...

faizul darius berkata...

usaha yang sangat bagus! feel nak baca dan beli buku ini baru ada lepas tonton promo ini. pandangan saya, untuk novel fantasi perlu ada dalam bentuk visual baik promosi atau persembahan di layar.

teringat final fantasy