Rabu, 28 Mei 2008

Promosi oleh sahabat

Novel Transgenesis: Bisikan Rimba masih belum berada di pasaran. Bagaimanapun, sudah ada usaha menguar-uarkan kemunculaqn novel ini oleh beberapa sahabatku.

Justeru, di dalam kesempatan ringkas ini, aku ingin merakamkan ucapan penghargaan dan berbanyak terima kasih kepada sahabat-sahabat yang sudi membantu mempromosikan novel Transgenesis: Bisikan Rimba di dalam blog mereka.

Setakat ini, blog-blog yang dapat aku kesan mempromosikan novel keduaku ini adalah:

  1. Norisah A. Bakar
  2. Izza Aripin
  3. Liyana
  4. Oshun Muhammad @ E.M. Muhammad
Jika ada lagi blog yang mempromosikan Transgenesis: Bisikan Rimba, harap dapat dimaklumkan kepadaku. Sekali lagi, kepada semua, diucapkan ribuan terima kasih. Jasa kalian hanya dapat dibalas oleh Allah SWT.

Isnin, 26 Mei 2008

Komen "Ombak Senja" di Forum Cari

Berikut adalah beberapa lagi pandangan dan maklum balas mengenai Ombak Senja daripada bebenang (thread) Amir Husaini di Forum Cari. Maklum balas ini adalah daripada dua orang ahli forum di situ iaitu Darius dan Ci.

  1. Darius: "Saya mulakan thread ini sekadar nak tahu pandangan orang lain tentang Ombak Senja. Secara peribadi, saya suka cerita ini sebab walaupun temanya cinta, tetapi plot utamanya adalah berkenaan isu HIV dan AIDS. Mungkin setengah orang tak suka endingnya kerana endingnya bukan a fairy tale ending, tetapi saya tak rasa cerita ini tergantung."
  2. Ci: "sbnrnye ci minat ngan OS ni lepas di rekemen..... yg penting, buku abg amir nih byk bg pengajaran.... n yg penting ci da dpt tmbh ilmu pengetahuan b'kaitan penyakit aids tuh.... sbnrnye, memula ci xtau pon tau psl OS nih.... 1 ari tuh ci dtg umah membe...tgh boring² tu saje je slongkar rak buku dier.... tgk byk novel² baru dier bli ( t'masuk novel abg amir).. ci pon sesaja je la selak² novel OS nih...tah camne rase menarik plak... pastu membe tuh plak kate best.... dr situ la ci tau n ape lg, trus la bace..... "