Ahad, 15 Februari 2009

E-mel mengenai "Transgenesis: Bisikan Rimba"

Novelis Kusyi Hirdan memanjangkan satu maklum balas yang diterimanya mengenai Transgenesis: Bisikan Rimba. Berikut ialah komen tersebut:

Dah habis baca dah jadi inilah reviewnya...

Tajuk buku tu Transgenesis:bisikan rimba...

KOMEN:
Cerita ni mula2 tu boring sebab dia byk ulang ayat yg sama kat chapter yg depan2...
tak terasa nk teruskan membacanyer...echeh!

Lepas tu bila dah smpi chap 9 ke atas, baru start rasa nak baca. Rasa cant stop reading cz nak tau apa yg terjadi next...
Dah tak ada ulang2 ayat yg sama lg dah...

Ending
Unbelivable sebab tak sangka ending camtuh...sebab fikir ending dier lain, skali baca ending dier lain...cool! Pandai eh author tuh buat ending camtuh
Sebenarnya ending dia tak habis sangat ...mcm ada sambungan dan banyak lagi persoalan...tapi taklah tergantung cerita dia cuma banyak lagi persoalan yang belum di jawap.
macam ada next book dan rasa tak sabar nak tunggu next book.
Ada salah2 spelling sikit2 tapi taklah mengelirukan.
Conclusion:
BEST!!!!

Lizawati

2 maklum balas:

© Opah De berkata...

Salam Amir Husaini...
He he he... thought I was the only one noticing it. Anyway, still a good job. Brilliant. Can't wait for the sequel.

Isma Ae berkata...

Saya sudah lama beli Transgenesis tapi sampai sekarang masih belum habis baca.Tahun lepas lagi.