Selasa, 15 Julai 2008

Promo "Transgenesis: Bisikan Rimba" di YouTube

Terima kasih kepada saudara Mat Jan dan kawan-kawannya di PTS di atas kreativiti mereka membikin sebuah cereka pendek untuk mempromosikan Transgenesis: Bisikan Rimba.



Sampai sekarang aku masih ketawa seorang diri.

8 maklum balas:

Mat Jan berkata...

Kami pergi camping di Ulu Yam pada Sabtu/Ahad yang lalu. Alang-alang dah masuk hutan, buat trailer Transgenesis sekali :)

© EM Muhammad berkata...

Fuiyooo... kalah The Sign dan Happening kalau macam ni... canggih.

JIE berkata...

Salam Kelana,

Alahai comelnya idea... hehe, brilliant!

Kelana berkata...

Salam Mat Jan,
Apapun penghargaan ikhlas dari saya kepada saudara dan rakan-rakan yang berkhemah di dalam hutan.

Kelana berkata...

Salam OD,
Hehehe... ada unsur-unsur "Blair Witch Project" di situ.

Kelana berkata...

Salam Jie,
Pujian kepada Mat Jan dan gengnya. Saya pun tak pernah terfikir nak buat macam ni.

RMN berkata...

Kalau ada effect lagi mengancam. Apa-apapun, tahniah...syam and geng!

Kelana berkata...

Salam RMN,
RMN kenal rupanya dengan pelakon di dalam trailer tu? Hehehe, kata Bahruddin Bekri, "Dunia Ini Sederhana Kecil." :-)